Oferta noastra

Va supunem atentiei oferta Asociatiei Culturale “ACNOFF” pentru spectacolele traditionale  si ocazionale ale institutiei  dumneavoastra.
Ansamblul Folcloric  „Codrii  Neamtului” are in repertoriu suite din zona  Moldovei – jocuri de pe Valea Bistritei, din Bicaz Ardelean, de pe Valea Siretului, din zona Bucovinei precum si din alte zone ale tarii, suita  de dansuri tiganesti, dans irlandez sau dans de societate, cu dansatori profesionisti cu experienta in activitate.
Repertoriul   cuprinde si programe  de  datini  si obiceiuri de iarna, de nunta, de serbari campenesti, sezatori traditionale.
Pretul prestarii de servicii culturale va fi ajustat in functie de optiunea dumneavoastra, privind numarul de suite si durata spectacolului.
Totodata puteti opta pentru solisti vocali, nume cunoscute, pe care asociatia ii poate contacta in numele si pentru dumneavoastra, urmand ca onorariul sa fie stabilit in functie de pretentiile acestora.
Asociatia Culturala ACNOFF mai poate oferi servicii de sonorizare, de D.J., de orchestratie pentru petreceri si cafe-concert,  de foto-video , servicii de aranjamente florale si decoratiuni pentru tot felul de evenimente.
Va  oferim si cursuri de dans popular, de societate, pentru grupuri sau perechi de toate varstele, cu  cei mai buni coregrafi  din judet.